Tackjakt

Tretton timmar efter man lämnade hemmets trygga vrå glider bilen åter in på gårdsplanen. Efter att hundarna är ompysslade tar man en värmande dusch och glider ner i soffan bredvid två TV-spelande ungdomar. Trotts att jag inte avlossat ett enda skott och hundarna fick något slags tuppjuck och jagade som maskiner(Dock utan husse eller återgång. Bytte drevdjur fleragånger, men jaga det gjorde dom banne mig i såten hela tiden.)var det en helt underbar dag. Det var nämligen grymt tryck i såtarna, det small frisk, sköts både kron, dov och svin i respektabla mängder, men framförallt ett fantastiskt gäng människor som alltid är trevliga och hjälper varandra att göra jakterna riktigt roliga. Tack för idag alla inblandade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *