Hundar till salu/Avel

 

2022-09-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det bara denna stabila hanvalpen kvar från parningen mellan Sätters Evil Gaby och Nellie Line Anton.
Gabys Meriter:
Meriter:
Utställning Very Good
3 stycken 1:a pris på grytjaktprov förliggare
Fältprov Utmärkt 170 poäng
PLL N/N
MYO N/N
Hon är den typen av tysk jag håller högst. Liten , fast kraftig med ett något kantigt utseende. Väldigt mycket jaktlust och en energi utöver standard under jakt. Dock med möjlighet att varva ner i hemmiljö. Hon har fungerat väldigt bra genom åren och går riktigt bra i skogen med drev mellan 15-40 minuter beroende på djurslag och kontakt. Väljer vildsvin först och främst, fast driver alla klövvilt. Hon har även gått väldigt mycket gryt och där fungerar hon riktigt bra.
Under åren har det blivit fem kullar så detta är alltså hennes sista. Där har det blivit riktigt många högkvalitativa jakthundar. Bra skall och mycket tryck i de flesta av kullarna. Skulle säga att det är hundar av god kvalite. Detta har också många av hennes avkommor visat under prov genom åren. Flera valpar har gjort riktigt bra från sig på vildsvinsprov, drevprov samt grytjaktprov.
Antons meriter:
Vildsvinsprov S/
Vildsvinsprov i hägn 42 poäng Utmärkt
Drevprov fält 148 Mycket bra
Grytanlagsprov Kvalitet 1
Utställning Very Good
PLL N/N
MYO N/N
En hane som jag använt tidigare på min tik Grekas Estelle. Blev en av de bättre kullarna än så länge med en avelsgodkänd och fyra som har Utmärkt på sina drevdelar och då är de inte två år ännu. Det är en ganska liten kompakt hane av samma modell som Gaby. Med bra drevtider och mycket hög skärpa. Såg honom i Tyskland där han gjorde sitt vildsvinsprov och det kan bara beskrivas som kompromisslöst.
kontakt 0730887697
Eller via jon.magnusson@kenneludda.se