Mosshult

Idag ytterligare en trevlig jakt. Nio jägare som har trevligt trotts lite bister kyla. Bästa är att @momoliffner hängde med. Hon ger tur och husse fick skjuta en hygglig galt för Siri som ibland förvånar i sin attackteknik. Sedan en hind för henne innan hon ens tog upp den. Blev också skjutet för Sätters Jack som går riktigt bra nu. Tack för idag samtliga!Idag ytterligare en trevlig jakt. Nio jägare som har trevligt trotts lite bister kyla. Bästa är att @momoliffner hängde med. Hon ger tur och husse fock skjuta en hygglig galt för Siri som ibland förvånar i sin attackteknik. Sedan en hind för henne innan hon ens tog upp den. Blev också skjutet för Sätters Jack som går riktigt bra nu.

Loftahammar

Det är jaktdagar som idag som gör att man vill jaga. 9 personer 1 som går med hundar. 7 vilt skjutna, cirka 150 obs. Helt jävla perfekta hundjobb av Siri där det sköts en hind. Gussen där det sköts en kalv, sedan riktigt underbart jobb på en grupp svin där två sköts och en avfångades. Sedan två dov för Gaby. Och det bästa av allt var att jag bara gick där i mitten och bara mös i min nya jacka med det bästa sällskapet man kan ha i skogen @ka.ya13135 tack för idag alla inblandade! Och @joakimeskilson för att du ordnade dagens jakt, himla synd att du inte var med 😂🙈😘 @viktor.adolfsson Adolfsson kung idag med tre vilt för blasern.

Skogsprov

Igår startade Oliwer sin Sätters Jack som är efter Stella och Jaktnästets Ekkel. Det är den tredje hunden i kullen som gör anlagsprov drev. Tidigare har Havanna och Gussen gått fält med poängen 172 respektive 169. Jack plockade även han ihop poäng så han kan ta förstapris, dock har han inte grytdelen klar så det återstår att se hur det går med det.

Stort Grattis i alla fall från oss här på Sätters!