Viltspårprov anlagsklass

Nu i söndags gick vi anlagsprov med Sätter´s G Embla och taxen Mariebergs Xperta. Båda skötte det med bravur och gick godkända prov. Speciellt taxen gick som en klocka. Mycket imponerad av hennes arbete. Nu jobbar vi vidare med öppenklass får vi se.

 

Grattis Linda och Havana

Har glömt att posta framgångarna för Linda Svensson och Sätter´s G Havana som klarade sitt anlagsprov i viltspår för någon vecka sedan. Grymt bra jobbat som vanligt Linda, det är såna valpköpare man drömmer om att ha. Tusen tack för att ni förvaltar avkommorna härifrån!

Valpar

I torsdags började Gaby valpa. En aning tidigt, men denna jävla värme plus en stor kull, liten tik och första kullen. Det kom sju valpar som klarade sig och de verkar riktigt pigga och glada. Jag kommer inom de närmsta dagarna kontakta valpköparna och har i dagsläget en hanvalp över om ingen som tingat tikvalp skulle ändra sig.

Viltspårprov Anlagsklass

Jag och mina döttrar går nu på viltspårskurs en gång i veckan. Det är unghundarna Sätter´s Gussen och Sätter´s Embla och Mariebergs Experta som vi har med oss. Mina döttrar är mycket duktiga på att framföra hundarna på träningarna. I söndags var fjärde tillfället och en av arrangörerna Evelin tyckte det var dags för anlagsprovet med Gussen. Vi körde det och hon fick godkänt.

Även de andra hundarna gick mycket bra och det blir snart provstart där också. Vill passa på att tacka Sören och Evelin för en helt fantastisk organisation och för det jobb ni lägger ner för alla hundägare som är med. Tusen tack!