Parning

Stella parades förra helgen med Nellie Line Anton SE 41648/2017. Det är en hane jag själv såg när den gjorde sitt vildsvinsprov i Tyskland. En hane med riktigt bra pondus, helt kompromisslös i sin uppvaktning av vildsvinen. Jag har tidigare använt Antons far Ekkel på Stella och den parning har gett några av de bästa terrierna som vi fått fram här på Sätter, där vi har flera som gått drevprov med mycket höga poäng. Detta är Stellas sista kull. Hon har gett hundar med riktigt mycket drev i och har ofta lite längre drevtider. Den tydligt mest premierade hunden måste ju vara Sätter´s Frasse som har full pott på sitt vildsvinsprov, är grytchampion och ett riktigt fint förstapris på fältprovet med 167 poäng.

Valparna väntas i slutet på mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *