Fältprov

Dagen har spenderats i Skänninge där Tjtk har arrangerat fältprov för tionde året. Där vill jag passa på att tacka Maria och Bengt Carlsson som varje år troget ställer upp och guidar, servar och utfodrar provdeltagarna och domarna. Stor eloge till er för ert engagemang!
För min och kennelns del har jag bara anledning att vara nöjd. Sätters Gussen tog 166 poäng med omdömet utmärkt. Sätters Siri tog 159 med omdömet utmärkt. Sätters Hella tog 162 poäng med omdömet utmärkt. Sätters Atena tog 159 poäng med omdömet utmärkt. Sätters jack gjorde sin drevdel med goda förutsättningar till ett utmärkt prov efter avklarat grytanlagsprov. Är jag nöjd? Självklart! Att alla hundarna härifrån går så bra i så låg ålder är jag väldigt nöjd med sedan kan man alltid önska sig bättre poäng. Fast hundarna gör ju det jobb de gör och i slutändan faller det hela tillbaka på mig för att dåligt förarbete med träningen. Jag vill också passa på att tacka domarna idag för ett riktigt hästjobb att döma så många hundar! Strålande gjort grabbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *