Ytterligare en mink

Jag och Viktor tog en tur häromdagen. Då vi fått tillgång till ytterligare öar i Gryts vackra skärgård. Vi provade av några mindre öar ganska nära fastland, det gav inget. Så vi styrde båten utåt havet och tog två större öar där vi fick napp på den ena. Det var Zorro som är en spetskorsning som gav de första skallen. Det var signalen för att dra sig ditåt. Vi fann honom och dom andra hundarna intill två stenar där terrierna låg och borrade sig in för att nå minken som tappert försvarade sig, det resulterade i att det blev uppkoppling av hundar och sedan grytrevolver för att avfånga en minkhona av model större. Bra jobb av alla hundar, speciellt av Zorro som återigen fann minken. Tack för ytterligare en underbar dag Viktor! Fan va sköjj det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *