Grytjakt på natten

Vi jagade för någon dag sedan. Det var Jag, Martin, Johan och barnen Kaya och Liam som begav oss ut för att jaga grävling på natten. Colt och Leon släpptes. Colt hittade snart nog grävling som han förföljde till ett närliggande gryt. Ett stort sandgryt med många ingångar. Var  vid vi hämtade Gaby som fick ta på sig grytpejlen och och krypa ner. Blev omgående kontakt och det låg still så nerslaget påbörjades. Var underbar sand att gräva i så vi kunde snart öppna gången. Dock visade det sig ha flyttat sig en aning och ett nytt nerslag på cirka metern fick göras. Där låg grävlingen och Gaby tätt intill varandra. Gaby lyftes ut och grävlingen avfångades.

Resten av kvällen vara det väldigt lugnt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *