Åtvidaberg

Idag bar det av till Åtvidaberg.

Vi jagade på en stor mark till största delen bestående av skog. Det är en ganska svår jagad mark , där det är ganska knepigt att få djuren i pass. Resultatet för dagen blev en nolla. Dock en väldigt trevlig dag där jag var mycket nöjd med hundarna.

Gaby gjorde ett bra drev med fin återgång sedan var det lite samjakt som sabbade det hela.

Efter det körde jag taxen som jagade på riktigt fint. Hon har vaknat till liv nu på doven också. Hon har fått upp söket och drevtiderna på doven har kommit över timmen. Var ute med henne i veckan också och då drev hon dov riktigt fint i en bra bit över 60 minuter. Det var samma idag. Ett buktande drev med bra hörbart skall. Klockren återgång. Kort å gott kanonjakt!

Sedan körde jag Gussen som först gjorde nått konstigt halvdrev, men gav upp det omgående för att sedan visa det hon gjort sista tiden, vilket är riktigt kanonjobb. Hon går som tåget nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *