Fältprov

I Söndags var det fältprov i Skänninge. Tre hundar startade. All gick till 1:a pris. Det var gott om hare och vi var klara till lunch. Sätter´s Balder och Sätter´s Havanna startade. Balder som aldrig tränats på hare gick trots detta till 165 poäng och fick omdömet Utmärkt. Havanna gjorde ett helt klanderfritt arbete, där hon drev haren mer än 800 meter och över asfaltsväg utan att släppa spåret alls. Det gick spikrakt och återgången lika spikrakt. Grymt imponerande arbete av henne som resulterade i full pott på 172 poäng och utmärkt omdöme förstås.

Bra jobbat Linda, Calle och Krister. Vill också passa på att tacka Maria och Bengt för att det år efter åår ställer upp med detta prov som är av yttersta vikt för klubben! Tusen tack!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *