Parning med Stella!

Nu är det bestämt vilken hane som jag kommer att para Stella med på nästa löp. Häxjaktens GA Ragge kommer att användas. Löpet beräknas komma i jan/feb och valpning blir så mars-maj. Mer info finner ni under avel i menyn.

Häxjaktens Ragge

Ragge är en hund som det jagas mycket med och det tycker jag är en av de viktigaste bitarna när det gäller att välja hundar för aveln. Det ska vara hundar som används mycket och av personer som har självkritik och verkligen analyserar hundarna. Då jag anser att Tobias är just en sådan person tror jag att det han beskriven om Ragge är ytterst lovande för parningen. Kollar man sedan på linjer och dogbase tror jag att det kommer bli en riktigt bra parning som kommer ge hundar med mycket bra jaktliga egenskaper.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *