Fältprov i Skänninge

Idag hade östra arrangerat ett fältprov i Skänninge. Fler hundar än vanligt var anmälda och två domare var på plats. Dagen till ära var vädret strålande och riktigt gott om hare med våra mått mätt. Vi delade upp oss i två grupper och gav oss ut. Som vanligt ett mycket trevligt prov. Våra värdar Maria och Bengt som alltid får oss att känna oss välkomna vill jag passa på att tacka extra mycket för det jobb och engagemang som dom lägger ner. Utan eldsjälar som er skulle denna klubb inte fungera! Många duktiga hundar var det också som startade. En av de roligaste sakerna med att åka på prov, träningar och träffar är att man träffar så många trevliga människor, så även denna soliga dag. Tack till alla som förgyllde dagen.

Så till Sätter´s framgångar. Poängmässigt så placerade sig Sätter´s Ligo som bästa hund med en pinne plockad på spårsäkerhet. Han följdes tätt utav Sätter´s Etta som tappade en pinne på skall på löpa. Allt som allt får man vara väldigt nöjd med dagen och stort Grattis till Rasmus som förde Ligo med bravur!

2 Responses to Fältprov i Skänninge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *