Vildsvinshägn

Igår tog jag med Stella och Etta till Mamima för att träna på vildsvin. I Stellas fall var det för att kolla hur hon ligger till efter valpningen och allt som den innebär. Får väl säga att hon mognat även här och sökte och jobbade självständigt och på ett helt klart godkänt sätt. Körde henne i två hägn och hon skötte sig bra i båda.

För Etta var det ju första griskontakten. Hon tog sig ann uppgiften som man kan vänta sig. Anfall är bästa försvar, vilket också galten tyckte och gav henne två pryglingar, detta tog dock inte allt för hårt. Hon ökade avståndet till kanske  två meter och jobbade på bra, så mycket nöjd med det.

Ja fick  också nöjet att träffa Sätter`s Ligo, efter Udda och Grekas Boris, en stilig hane som var mer än sugen på att få träffa vildsvinen. Jag hoppas bara jag kan få ägaren att meritera den hunden. Det jag sett av den ser mycket lovande ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *