Lugnare nu

Nu har jag legat av mig på jaktfronten rätt bra, vi var ute på kråkjakt för några dagar sedan, men det gick så jävla dåligt så det tänker jag inte skriva om. Det är ju så att sedan augusti har jag och hundarna varit i skogen nästan fyra dagar i veckan. Det är underbart att ha den möjligheten, väldigt få är så lyckligt lottade att de har en livskamrat som ställer upp så mycket som jag. Ännu färre har det så förspännt att man inte behöver jobba fem dagar i veckan, å nej det är inte så att vi är rika, snarare tvärt om. Båda jobbar halvtid. Vi har istället väldigt lite utgifter, de är ett medvetet val och det är gjort för att prioritera livskvalitet framför pengar. Det är också det som kommer krypande framåt januaris slut. Allt detta som jag inte gjort på cirka ett halvår, allt här hemma som står och väntar på att jag ska ta hand om det. Därför får det vara så.

Nu vänder det ju kan man väl säga. Vildsvinen börjar ställa till besvär och vi kommer vara ute på kvällarna framöver. En till förbättring jag gjort här hemma är denna!

Den kommer hjälpa mig att spara tid och kunna träna alla hundarna på samma gång och vilken fulländad träning, plus att det är sjukt kul. Bra grej helt enkelt.

Sedan myser vi inne rätt mycket så här års, lite bilder på det, ha det bra så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *