Bra dag i Mosshult

Igår var det jakt med gänget i Mosshult. Bra dag med mycket djur. Siri fick gå hela dagen och presterade bra. Blev skjutet riktigt mycket dov för henne på fina drev. Mest imponerande dock att hon och brorsan Hugo löste två riktigt dåligt skjutna hindar. Båda tog dom och höll till vi kunde avsluta. Speciellt den andra som Siri spårade 400 meter innan den gick upp. Sedan förföljning 200 meter där Hugo mötte upp, sen var det klart.

Fnäs dag tre

Min lilla Gussen alltså. Idag har hon jobbat så jävla fint! Gjorde sammanlagt fyra drev. Som vanligt med 100% återgång. Två svin skjutna för henne idag. Alla har hon tryckt loss själv och det ganska omgående. Husse fick äran att skjuta en för henne. Vilken helg vi haft gänget! Tusen tack till alla!

Nyårsjakt

Idag avslutas året, dock inte jaktåret 😉. Fint att få ha med den finaste av flickor som sällskap. Gaby jagade fram två hangrupper där två skovlar sköts. Gussen gjorde några drev med felfri återgång som vanligt. Tusen tack för idag och Gott nytt år på er alla!

Taxjakt på ö

Idag har varit en annorlunda dag. Solen tittade fram. Tre pojkar och en tax valde att spendera dagen i Gryts skärgård. Där övade Mariebergs Xperta på att jaga dovhjort. Fyra skjutna för henne och två stänkdjur. Hon går från klarhet till klarhet. Den spårförmågan är imponerande. Tar slag genom tidigare buktande drevområden och reser nya hjortar i områden som på pejlen ser ut som om den flitigaste treåringen har fått härja fritt med kritor. Kul dag! Tack för idag pojkar!

Mosshult

Fin dag! Unghundar som jagar idag enbart. Fick skjuta en kalv för Sätters Hugo som tågar på. Han har ett fint skall den hunden. Dock behöver han lite mer rutin i skogen. BjörskogsAtlas däremot gjorde ett kanondrev idag. Där är det kanske kortare drev man önskar. Sätters Siribörjde med drev på katt, där lyckade dock jag rädda upp situationen. Efter det ett riktigt fint dovdrev. Sedan blev det fyra väldigt korta dovdrev. Fin dag med lite snö på backen och en bit över hundra dov i pass. Tack till alla!